Förberedelser inför vintern

Det är snart dags att börja förbereda lite inför vintern, jag har plockat bort sommarmöblerna från trädgården, bytt ut gräsklipparen mot snöslungan och beställt en tid för att byta sommardäcken till vinterdäck. Ska passa på att lägga in sommardäcken på ett däckhotell i år också så att jag slipper förvara dom här hemma. Jag hittade ett företag som både byter och tar hand om de jag inte använder riktigt billigt så jag tänkte att det kunde vara värt att prova de i alla fall. Helt klart. Det är så tråkigt när en så stor del av förrådet som för övrigt redan är överfullt ska bli ännu fullare bara för att vi behöver förvara däcken någonstans. Förutom de stora förberedelserna utomhus så börjar det hända saker här inne också, har hämtat de varma kläderna från vinden och börja köpa på mig lite nya mössor och halsdukar och sånt där, i år är året då jag ska sluta vara så jäkla snål med sånt där.  Jag ska göra allt jag kan för att ha det s bekvämt som möjligt hela långa, kalla vintern. Jag ska vända den där negativa trenden med förkylningar och trötthet.  I år ska jag göra vintern till något som är värt att gilla.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.